plakát MMČR Pacov, 19.5.2024:

436222375_122097676004320564_1519590260935240552_n.jpg

Anketa:

Na jakou trať jihočeského KP se letos nejvíc těšíte?

Kluky - 35.9%
Pacov - 15.5%
Netolice - 22.5%
Votice - 2.8%
Jinín - 9.2%
Nihošovice - 9.9%
Horažďovice - 3.5%
nevím - 0.7%

Celkový počet hlasů: 142

Články

nejčastější dotazy k registraci KP a odpovědi

Nejčastější dotazy k registracím do krajských přeborů v motokrosu a odpovědi (FAQ):

Do jakého KP se mám registrovat, když jich pojedu více?

Registraci a platbu proveď vždy v tom seriálu KP, kterého se budeš účastnit nejvíce. Stejně, jako sis předtím zaškrtával příslušnost ke středisku. U tohoto střediska budeš registrován a svou platbou podpoříš i jeho chod. Pokud se budeš chtít účastnit i jiných KP, další registraci již nepotřebuješ a přepošli příslušnému vedoucímu střediska pouze svou žádost kvůli evidenci a rezervaci startovního čísla.

Nemůže se stát, že si u Vás zaplatím registrační kartu a pak mě s ní nebudou chtít někde vzít a budu si tak muset zařídit více licencí?

Nemůže se to stát! Pouze pokud pojedeš MMČR v motokrosu (junior nebo senior), musíš mít licenci AČR. S tou pak ale můžeš na našich závodech startovat. Pokud MMČR nepojedeš, je potřeba si vyřídit registraci u příslušného KP a s touto pak budeš moci závodit v rámci všech KP a také na všech závodech pod hlavičkou ČAM v ČR, Tomanon Cup, ŠAC, atd.

Pojede si i jiný KP, než Jihočeský, Středočeský a VVL? Jsem z Moravy.

V současné době jsou připraveny pouze tyto tři přeborové seriály, ale jsou otevřeny pro všechny, registraci si můžeš vyřídit u jakéhokoli z nich.

Musím si vyřídit registrační kartu podle toho, kde bydlím?

Je jedno, kde bydlíš, registraci si vyřiď v tom seriálu, který pro Tebe bude prioritní a kde pojedeš nejvíce závodů. Právě takový seriál bys měl logicky platbou své registrace podpořit.

Jak to bude s mým úrazovým pojištěním, když budu mít Vaši registrační kartu?

Uzavřené úrazové pojištění pro disciplínu motokros je povinností každého jezdce KP a každý si ji může uzavřít u jakékoli pojišťovny, která tento produkt nabízí. Pojištění pořadatele a třetích osob (např. diváků) je pak v kompetenci každého pořadatele, který musí mít uzavřenou pojistku, toto jezdec vůbec neřeší.

Kdy budou zveřejněny kalendáře KP?

Máme už domluvené pořadatele a víme i datumy, jen bohužel zatím stále čekáme na kalendář MMČR Senior, abychom to podle něho mohli napasovat. Bohužel to nemůžeme časově nijak ovlivnit, MMČR je v kompetenci Komise motokrosu AČR.

Evžen, 2023-01-25

Týmové fanynky - Lea

lea.img_20240516_135800.jpg

 

 
 
 
 
2012 Copyright MOTOSPORT