plakát JČ KP Pacov:

437737866_1026148222622338_2549791334354094074_n.jpg

Anketa:

Na jakou trať jihočeského KP se letos nejvíc těšíte?

Kluky - 35.9%
Pacov - 15.5%
Netolice - 22.5%
Votice - 2.8%
Jinín - 9.2%
Nihošovice - 9.9%
Horažďovice - 3.5%
nevím - 0.7%

Celkový počet hlasů: 142

Články

Míši report ze Silvestrovských Chotovin

Jako na přelomu let 2013/2014 i letos se rozhodla parta klanu Krejčích a přátel uspořádat rozloučení se starým rokem na tréninkové trati Motosportu Chýnov v Chotovinách.

Původně avízovaný srandamač  musel  být bohužel vzhledem k nepříznivému stavu tratě odvolán. Totálně zmrzlý podklad a šibalsky ukryté zamrzlé plotny pod  lehkou přikrývkou sněhu jsou jak všichni víme skoro vstupenkou na některé oddělení místního felčarského střediska.

I přesto se ale jezdilo. V rámci recese i přípravy na motoskijöring se našlo pár odvážlivců, kteří si zkusili pár kol objet, zadriftovat.  Jak se dalo předem očekávat, bez pádů a legračních figur se to neobešlo. Až na lehce odřené předloktí Jardy Krejčího byla exhibice bez zranění.

Původně jsem zamýšlel si zazávodit v kategorii ATV ale jak bylo odvoláno, měním  záměr,  kolku vemu a  spáchám dobrý skutek, budu vozit přítomné děti ať mají hezkou atrakci. Některé za odměnu, některé za trest. To se jen mění způsob jízdy J. Nakonec při pohledu ne teploměr a nutnost přesunu po vlastní ose vyměknu jak vařená hruška a jedu autem.

Kdo objel, získal nárok na pamětní kartičku za účast na silvestrovském ježdění.  Vyžadoval jsem kartu také, ale Ondra nekompromisně pravil, že to musím na něčem objet a pak ho napadla ještě horší varianta, že udělají pro Míšu vyjímku a můžu trať oběhnout. Nechtěl jsem riskovat infarkt a jdu si vybrat stroj. Nezákeřně vypadala jedna z mých prvních mašin Jawa 23A Mustang. Nefláknu sebou z velké výšky a kolegovi nezpůsobím závratnou finanční  škodu. Stroj ale odmítl nastartovat, zima, stávkoval. Kurňa co teď a hle vedle Kawa Nikolky! Jdu škemrat o půjčení. Byť jsem Martina ukecal, tak si to potom rozmyslím, nechci Nikolce zkazit konec roku, zlomenou motorkou na dva kusy.  Pak jsou mi ještě dokonce vnucovány dva cvajtakty o obsahu 250, což s díky odmítám, bo by to byla tlama jistojistě a ostudy jsem tu udělal už dost loni, jak jsem předvedl kotrmelec se čtyřkolkou. Toužíc po kartičce ji tedy potom v nestřežené chvilce prachsprostě ukradnu.

No pokecali jsme, probrali veselé historky ze závodů, podrtili si pravice, zulíbali holky a jeli dom slavit. Bylo to fajn a velké poděkování za organizaci chotovinské partě nadšenců. Někdo se jen povaluje u telky a oni jdou, v mrazu postaví stan o kapacitě půl Chotovin (vytápěný!), seženou občerstvení, teplé i studené nápoje, pozvou přátele a poskakují tam okolo nich. Pak to samo  musí vše sbalit a uklidit, kdy my už cucáme grog někde o kus dál. Dámy a pánové klobouk dolů a jestli mi přistane letos zase pozvánka, přijedu velice rád!

Míša #302, 2015-01-02

Týmové fanynky - Radka

img_20240415_215449.jpg

 

 
 
 
 
2012 Copyright MOTOSPORT