Články

tištěný Program SMS Jižní Čechy 2018

Jak už jsme Vás informovali, chystáme jako každoročně vydání tištěného barevného Programu SMS Jižní Čechy 2018, v němž najdete kalendář JČ KP v motokrosu 2018, časový harmonogram závodů, aktuální nominace jednotlivých kategorií a prezentace jihočeských motokrosových týmů a sponzorů jihočeského střediska. Náklad bude 1.400 kusů (na každý závod 200 kusů). Většina mi už své reklamy poslala, ale kdo tak ještě neučinil, je potřeba mi to poslat do pátku, 16. března, pokud možno v kvalitním rozlišení na můj mejl  Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.  Celá strana A5 (na výšku) stojí 3.000CZK, polovina strany (tj. A6 na šířku) pak 1.500CZK oproti faktuře (vše stejně jako loni).

Programy budou zdarma rozdávány všem jezdcům, týmům, pořadatelům a především také divákům na všech závodech JČ KP ke vstupence na závod.  Loga všech týmů a sponzorů budou pak automaticky promítnuta na celoroční baner střediska, který bude vystaven na každém závodě JČ KP za stupni vítězů. Nově jsou prezentace všech týmů a sponzorů do začátku sezóny postupně představeny i zde na webu v levém sloupci. 

S uzávěrkou pro Program samozřejmě souvisí uzávěrka Nominace jezdců. Zítra tu večer zveřejním aktuální nominaci. Kdo mi ještě neposlal Žádost o registraci do SMS, musí tak učinit do tohoto pátku, jinak nebude v tištěném programu v nominačních listinách bohužel uveden...

Evžen, 2018-03-13

Týmové fanynky - Denisa

img_20240324_113702.web.jpg

 

 
 
 
 
2012 Copyright MOTOSPORT